Wednesday, September 22, 2021
Jurnalism corect


Dan Barna neagă existența unor tensiuni între Cîțu și Voiculescu: Citim cu umor ce scrie în presă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 18 martie 2021

Dan Barna neagă existența unor tensiuni între Florin Cîțu și Vlad Voiculescu, după ce premierul i-a cerut ministrului Sănătății să prezinte măsurile pregătite pentru combaterea valului 3 al pandemiei de coronavirus. Vicepremierul susține că orice dezbatere din interiorul coaliției de la Guvernare este prezentată în mod „exagerat” în spațiul public.  

Am agreat propunerea ca și la Ministerul Sănătății să fie o conferință de presă săptămânală, tocmai pentru a fi cât mai accesibile activitățile ministerului în ceea ce privește pandemia. Este o activitate normală”, a declarat Dan Barna, joi, la Digi24.

Organizarea unor conferințe săptămânale la Ministerul Sănătății ar ajuta la evitarea „confuziilor de percepție care au fost speculate în număr foarte mare”, a adăugat vicepremierul.

Co-președintele USR-PLUS neagă existența unor tensiuni între Florin Cîțu și Vlad Voiculescu.

Citim cu umor și eu și premierul și Vlad Voiculescu ce se scrie în presă despre scandaluri și lupte, în timp ce noi stăm la masă și discutăm următorii pași ai zilei sau ai săptămânii. În exterior pare o mare bătălie care de fapt nu există”, a precizat Barna.

Vicepremierul a afirmat că dezbaterile din interiorul Coaliției sunt prezentate „exagerat” în spațiul public și că sunt transformate din „strănuturi în bronșită acută”.

Dan Barna a adăugat că, în cadrul ședinței de miercuri de la Palatul Cotroceni, Președintele Klaus Iohannis și-a arătat susținerea față de Vlad Voiculescu.

De altfel, în acest context este şi discuţia pe care am avut-o ieri la Cotroceni cu preşedintele, cu premierul Cîţu, cu liderii celorlalte partide din coaliţie, unde şi preşedintele a fost foarte clar: este nevoie de o susţinere pentru Ministerul Sănătăţii, este nevoie de o susţinere şi ne-a cerut să îl susţinem pe Vlad Voiculescu, tocmai pentru că prima linie a temei sociale în momentul acesta în România este această pandemie şi lupta cu COVID”, a spus Barna.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Florin Cîțu cere Ministerului Sănătății să prezinte măsurile pregătite pentru combaterea valului 3 al pandemiei de coronavirus

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Alexandru Rafila, despre activitatea ministrului Sănătății: Nu reușim să umplem o foaie A4 cu măsurile legate de controlul pandemiei de COVID-19

Sursă foto: Gov.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW