Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu cere Ministerului Sănătății să prezinte măsurile pregătite pentru combaterea valului 3 al pandemiei de coronavirus

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 martie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu a cerut ministrului Sănătății să prezinte un raport al activităților desfășurate în vederea pregătirii pentru valul al treilea al pandemiei de coronavirus și planurile stabilite pentru perioada următoare. 

Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul trei al pandemiei şi bineînţeles să ne prezinte care sunt planurile pentru perioada următoare. Tot în şedinţa de săptămâna viitoare, vom avea, deşi CNCAV (n.r. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19) are conferinţă săptămânal, am cerut şi CNCAV să vină să ne prezinte situaţia. Ministerul Sănătăţii, dar şi CNCAV, împreună să prezinte”, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu, la finalul ședinței de Guvern de miercuri.

Florin Cîțu a mai cerut Ministerului Sănătății să organizeze săptămânal conferințe de presă în care să prezinte evoluția măsurilor adoptate în combaterea pandemiei de coronavirus.

Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a adăugat premierul.

Sursă foto: Gov.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW