Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi: Lucrăm la unele linii pentru repornirea turismului

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 22 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, a precizat în cadrul unui dialog on-line cu cetăţenii că lucrează, alături de alți comisari, la o serie de linii de orientare pentru repornirea turismului în acest sezon.

„Relansarea economică a Europei este ceva la care lucrează întreaga Comisie pentru toate pieţele unice, pentru sectoarele noastre care vor avea nevoie de o atenţie specială după criză pentru a putea asigura competitivitate, creştere economică, slujbe şi aşa mai departe. Transportul face parte din aceste planuri de relansare, dar asta se va întâmpla în timp. (…) Lucrăm într-o echipă mică, împreună cu unii colegi comisari, pentru a furniza unele linii de orientare pentru repornirea turismului şi călătoriilor în acest sezon”, a spus Adina Vălean.

Anunțul făcut de Adina Vălean vine în contextul în care industria turismului din Uniunea Europeană a fost printre cele mai afectate de la declanșarea pandemiei de COVID-19.

Sursa foto: Facebook / Adina Vălean

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/comisarul-european-pentru-transporturi-adina-valean-parlamentarilor-din-comisia/ […]

  • ダッチワイフ 今日、人間とヒューマノイド技術(またはより一般的には「デジタル」)との密接な関係に関しては、社会は不確実です。人間が人形と親密な関係にあることを公に発表するかどうかはまだ問題です。

  • … [Trackback]

    […] There you can find 49347 additional Info to that Topic: mainnews.ro/comisarul-european-pentru-transporturi-adina-valean-parlamentarilor-din-comisia/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *