Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


CNA a prelungit licența Nașul TV. Postul lui Radu Moraru a făcut propagandă împotriva măsurilor de protecție împotriva COVID-19

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 februarie 2021

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat, luni, prelungirea cu încă nouă ani a licenței Nașul TV. Postul de televiziune este deținut de Radu Moraru și s-a făcut remarcat, de la debutul pandemiei, pentru difuzarea de materiale conspiraționiste și de propagandă împotriva măsurilor de protecție împotriva COVID-19. 

Potrivit Agerpres, membrii CNA au aprobat astfel, în urma unor discuţii de aproape o oră, cu şapte voturi ‘pentru’ şi două ‘împotrivă’, o solicitare a S.C. Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii Bucureşti pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe Naşul TV.

De la debutul pandemiei, Nașul TV a difuzat programe în care era pus la îndoială pericolul cauzat de coronavirus, a promovat protestele în care erau contestate măsurile de protecție împotriva COVID-19 și făcut propagandă anti-vaccin.

Amendat pentru conspirații cu Bill Gates și Soros

Potrivit Pagina de Media, postul Nașul TV a fost amendat de CNA pe 22 noiembrie 2020 cu 10.000 lei pentru că pe parcursul a șase emisiuni a promovat teorii conspiraționiste legate de pandemia COVID-19.

Câteva dintre afirmațiile lui Radu Moraru din timpul emisiunii:

– Trebuia să moară oameni mulți, mult mai mulți ca panica să fie mare încât atunci când vine Bill Gates și cu Soros, când vin acești doi escroci mondiali, să vină cu seringile așa, românul să iasă la poartă cu două mâini așa, să-i dea și lui, să se injecteze, să ne băgăm toți seringa în fund, că ne salvează Bill Gates cu nenea Soros.

– Planul lui Cercel e al lui Bill Gates, ai noștri numai l-au tradus.

– V-au mințit de dimineața până seara fiindcă Arafatul știe. Iohan nu știe nimic, ăla poți să crezi că a mințit de prost, dar Arafatul știe cum sare virusul, că nu sare, știe de studiul lui Didier Raoul, că nu moare nimeni de fapt dacă-i dai tratamentul.

– Deci ce pandemie avem noi? Păi avem pandemie acum că trebuia să profite să ne livreze vaccinul lui Fauci și Bill Gates. Fauci cred că-l arestează.

– Dar Arafat reuește și reușește de acolo, îi dă bani, își plătește toți ziariștii care sunt în board și pe alții care îi fac imagine.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/cna-a-prelungit-licenta-nasul-tv-postul-lui-radu-moraru-a-facut-propaganda-impotriva-masurilor-de-protectie-impotriva-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *