Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Circulația trenurilor afectată pe ruta București Nord- Aeroport Henri Coandă/ Întârzieri ale trenurilor de 30-90 de minute

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 9 iulie 2024 Etichete: , , ,

Circulația trenurilor pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur este afectată marți dimineață din cauza unui macaz defect între Mogoșoaia și Balotești.

”În cursul acestei dimineţi, circulaţia trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur este perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoşoaia şi Baloteşti”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

În acest moment, trenurile circulă pe linie liberă între Mogoșoaia și Aeroport, cu ordin special de circulație, pentru a permite echipelor de intervenție să repare defecțiunea. După finalizarea reparațiilor, circulația trenurilor va reveni la normal pe această rută.

Până la remedierea problemei, trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport și retur vor avea întârzieri între 30 și 90 de minute.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp, în condiţii de siguranţă”, subliniază compania.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii