Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cifrele centrului de vaccinare drive-through din Piața Constituției, la 8 ore de la deschidere: O persoană imunizată pe minut / Secretar de stat: Chiar este un succes

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2021

Peste 500 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în primele 8 ore de la deschiderea centrului drive-through din Piața Constituției, a precizat secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu. 

509 persoane în primele 8 ore de la deschidere. Adică o persoană pe minut! Acestea sunt cele mai recente cifre de la deschiderea primului centru drive-throught din Capitală. Chiar este un succes și le mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a scris Andrei Baciu, pe Facebook.

Klaus Iohannis a efectuat, joi, o vizită la primul centru de vaccinare drive-through din București, iar la final s-a declarat mulțumit de cum decurge întreg procesul de imunizare.

Ne bucurăm că șeful statului susține campania de vaccinare și se implică, alături de toți românii, pentru a depăși această perioadă. Cu cât vor fi mai multe persoane vaccinate, cu atât vom fi mai aproape de normalitate”, a precizat secretarul de stat.

Andrei Baciu a subliniat câteva aspecte importante ale imunizării în centrele de vaccinare drive-through:

În centrele drive-through poți să îți aduci toți membrii familiei sau prietenii; Nu ai nevoie de programare și nu contează dacă ai sau nu domiciliul în oraș; Este folosit serul Pfizer/BioNTech, deci pot fi vaccinate toate persoanele peste 16 ani; Dacă ai rătăcit adeverința de vaccinare, nu îți face griji! O poți descărca singur, după ce faci și rapelul, din platforma INSP – adulti.renv.ro”, a subliniat secretarul de stat Andrei Baciu.

#VeștiBune
509 persoane în primele 8 ore de la deschidere. Adică o persoană pe minut! Acestea sunt cele mai recente…

Publicată de Andrei Baciu pe Joi, 29 aprilie 2021

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *