Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


„Chef Foa”, fost jurat la Masterchef, prins conducând sub influența stupefiantelor SURSE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2023 Etichete: , , ,

Un cunoscut bucătar „Chef Foa”, (n.r. numele real este Florin Scripca) a fost depistat, luni seara, în trafic, sub influenta substanțelor interzise, au declarat surse judiciare, pentru aktual24.ro. El a fost oprit de polițiști în Sectorul 1, în jurul orei 17.30 și după testarea preliminară cu aparatul Drugtest a fost condus la INML, pentru un test complet, care va stabili dacă „Chef Foa” a consumat sau nu droguri.

„În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”, este comunicatul oficial al Poliției.

„Chef Foa” are 41 de ani si in 2021, fost jurat la Masterchef. In aceasta emisiune, el a fost coleg cu Chef Joseph Hadad si Chef Radu Dumitrescu. Pe Facebook are aproape un milion de urmăritori. Postează frecvent rețete culinare, dar și sfaturi despre decorarea meselor. De asemenea, mărci cunoscute îi sponsorizează postările în mediul online, o practică des întâlnită în rândul celor care aleg să se promoveze prin intermediul rețelelor de socializare și se numesc „influenceri”(n.r. persoane care vor să le urmezi exemplul în anumite domenii).

Sursă foto: Facebook 

Comentarii