Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul Colectiv, a câștigat alegerile în Sectorul 5

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

Cristian Popescu Piedone va fi noul primar al Sectorului 5, după ce au fost numărate 94% din voturi. Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS și-a recunoscut înfrângerea.

După ce exit-poll-ul CURS-Avangarde îi dădea pe cei doi, Cristian Popescu Piedone și Cristian Băcanu, la egalitate, cu 27,3%, candidatul PPU-SL, a reușit să câștige alegerile locale.

Astfel, după ce au fost numărate 89.103 din voturi, adică 94% din total, fostul primar al Sectorului 4 a obținut un scor de 27,25%.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS, Cristian Băcanu, a obținut 24,84% din voturi.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv. Judecarea apelului a început în septembrie.

Cristian Băcanu a recunoscut înfrângerea

Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Cristian Băcanu, pe pagina sa de Facebook.

Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este…

Publicată de Cristian Băcanu pe Duminică, 27 septembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/cristian-popescu-piedone-condamnat-in-dosarul-colectiv-a-castigat-alegerile-in-sectorul-5/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *