Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Ce țări au câștigat bătălia cu pandemia de Covid-19? România, printre țările în care încă este nevoie de restricții

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 mai 2020 Etichete: , ,

Platforma endcoronavirus.org a publicat o statistică în care arată care sunt țările care s-au descurcat cel mai bine în combaterea pandemiei de coronavirus și care practic au câștigat lupta cu acest virus. În acest studiu  România se încadrează în țările în care încă este nevoie de măsuri de restricție. 

Studiul se bazează pe numărul de noi cazuri raportate zilnic într-un anume interval de timp.

Țările care au ieșit câștigătoare din lupta cu noul coronavirus sunt: Australia, Austria, Cambodgia, China, Croația, Estonia, Grecia, Islanda, Iordania, Liban, Luxemburg, Mauritius, Noua Zeelanda, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda și Vietnam.

Pe de alta parte, țările care sunt aproape de reușită sunt Azerbaijan, Belgia, Cista Rica, Cipru, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Iran, Israel, Italia, Japonia, Malaezia, Olanda, Portugalia, Spania, Elveția, Tunisia și Turcia.

Pe lângă România, printre țările care încă au nevoie de măsuri de restricție și de grija din partea autorităților, se numără: Argentina, Belarus, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Egipt, Finlanda, Ungaria, India, Indonezia, Irac, Mexic, Pakistan, Panama, Peru, Philipine, Polonia, Rusia, Somalia, Singapore, Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Stalele Unite și Regatul Unit.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *