Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cătălin Drulă: Discuțiile despre ministere sunt pure fantezii. Nu au avut loc încă

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 decembrie 2020

Cătălin Drulă susține că USR-PLUS și PNL nu au avut discuții despre împărțirea ministerelor în viitorul Guvern și despre formarea majorității. Deputatul a precizat că Alianța va forma majoritatea pe baza unei negocieri „corecte și loiale”. 

„Citesc pe știri diverse formule de guvern. Repet ce-am spus și ieri: NU au existat ÎNCĂ discuții între USRPLUS și PNL, nici formale, nici informale despre ministere și formarea majorității”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT Angajamentele cu care USR-PLUS se va prezenta la negocieri: Fără penali în funcții publice, fără pensii speciale sau reducerea numărului de parlamentari la 300

Deputatul USR-PLUS de Timiș a menționat că Alianța se va prezenta la negocieri pentru a discuta pe programul propus pentru Guvernare.

Cel mai important este CE va face guvernul și majoritatea parlamentară. Așteptăm începerea negocierilor ca să discutăm pe programul și planul nostru de guvernare pe care l-am făcut public. Dincolo de asta, toate discuțiile despre ministere sunt pure fantezii. Nu au avut loc încă. Noi credem că e important ca aceste negocieri să se desfășoare loial, nu la televizor. Ce este sigur este că USRPLUS va forma majoritatea DOAR pe baza unei negocieri CORECTE și LOIALE”, a mai afirmat Drulă.

CITEȘTE ȘI: SURSE Cine ar putea prelua Ministerul Justiției în viitorul guvern | Numele vehiculate pentru ministerele cheie

Citesc pe știri diverse formule de guvern. Repet ce-am spus și ieri: NU au existat ÎNCĂ discuții între USRPLUS și PNL,…

Publicată de Cătălin Drulă pe Miercuri, 9 decembrie 2020

CITEȘTE ȘI: USR propune eliminarea statutului de demnitar pentru șefii a 27 de instituții publice

Sursă foto: Facebook / Cătălin Drulă

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *