Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Un paramedic SMURD, arestat la domiciliu, după ce ar fi agresat sexual o pacientă, în drum spre spital

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 6 august 2023 Etichete: , , , , ,

Un cadru militar a fost reținut de DIICOT pentru agresiune sexuală asupra unei persoane care avea nevoie de asistență medicală. Ulterior, Tribunalul Militar București a dispus arestarea sa la domiciliu, pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, fapta s-ar fi comis într-o autospecială, în drum spre spital. 

Din primele cercetări, a rezultat că inculpatul a profitat de starea de vulnerabilitate persoanei vătămate și a agresat-o sexual, deși avea obligația să o transporte la o unitate medicală. Pentru a nu fi depistat, a șters fără drept imaginile video surprinse de camera amplasată în autospeciala pentru transportul pacienților.

„S-a reținut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința și a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală.
De asemenea, pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a șters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii și disponibilității acestora”
, a transmis DIICOT, duminică, 6 august.

Sursă foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW