Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Apel pentru identificarea persoanelor care au luat contact cu bărbatul din Galați care a fost diagnosticat cu coronavirus / Pacientul a circulat cu un microbuz în care se aflau 17 persoane

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 8 martie 2020 Etichete: , ,

Grupul de Comunicare Strategică lansează un apel public pentru identificarea persoanelor care au intrat în contact cu bărbatul în vârstă de 72 de ani diagnostigat cu coronavirus. 

Bărbatul a ajuns în Galați, pe 29 februarie, cu un microbuz pe care l-a luat din Gara de Nord din București. Toate persoanele care s-au aflat în mașină cu acesta sunt rugate să sune la DSP Galați și să anunțe că au luat contact cu pacientul infectat.

„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord)”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Microbuzul a plecat la ora 12.15, din punctul de îmbarcare de pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.

Mașina este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați.

Aproximativ 17 pasageri s-au aflat în acest microbuz.

Sâmbătă a fost confirmat al 13-lea caz de coronavirus la un bărbat în vârstă de 72 de ani din Galați. Patru noi pacienți purtători de Covid-19 au fost confirmați astăzi.

Bărbatul de 72 ani a venit din Lombardia, în România, pe 29 februarie și s-a autoizolat la domiciliu. Pe 6 martie, adică vineri, acesta a prezentat simptome specifice coronavirusului.

sursa foto: cdn.cnn.com

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 18462 more Info to that Topic: mainnews.ro/apel-pentru-identificarea-persoanelor-care-au-luat-contact-cu-barbatul-din-galati-care-a-fost-diagnosticat-cu-coronavirus-pacientul-a-circulat-cu-un-microbuz-in-care-se-aflau-17-persoa…

  • … [Trackback]

    […] There you can find 46228 additional Info to that Topic: mainnews.ro/apel-pentru-identificarea-persoanelor-care-au-luat-contact-cu-barbatul-din-galati-care-a-fost-diagnosticat-cu-coronavirus-pacientul-a-circulat-cu-un-microbuz-in-care-se-aflau-17-…

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *