Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Alți șapte jandarmi din Craiova au fost depistați pozitiv cu coronavirus/ Întreg detașamentul din care fac parte va fi testat

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 aprilie 2020 Etichete: , ,

Alți șapte jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova au fost confirmați cu virusul Covid-19, motiv pentru care întreg detașamentul din care fac parte a fost retras din misiuni și va fi testat.

Cei șapte jandarmi au fost testați după ce unul dintre colegii lor a fost infectat. Potrivit Prefecturii Dolj, jandarmul din Craiova a sunat pe 23 aprilie la 112 și a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu doi membri ai familiei.

Cele trei persoane au fost testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, iar rezultatul analizelor a confirmat că sunt pozitive.

“Imediat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi – iar restul Detaşamentului din care face parte a fost retras din planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Astfel, în urma testării demarate de DSP Dolj a reieșit că mai sunt șapte jandarmi infectați cu Covid-19, motiv pentru care autoritățile din Dolj, au decis ca întreg detașamentul din care fac parte jandarmii confirmați cu Covid-19 să fie retras din misiuni și să fie testat, conform Mediafax.

În judeţul Dolj au fost confirmate 70 de persoane infectate cu Covid-19.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/alti-sapte-jandarmi-din-craiova-au-fost-depistati-pozitiv-cu-coronavirus-intreg-detasamentul-din-care-fac-parte-va-fi-testat/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/alti-sapte-jandarmi-din-craiova-au-fost-depistati-pozitiv-cu-coronavirus-intreg-detasamentul-din-care-fac-parte-va-fi-testat/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW