Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Alertă cu bombă în Arad. O femeie a anunțat că un dispozitiv exploziv ar fi montat pe mașina sa UPDATE

By news.ro , in Stirile zilei , at 15 noiembrie 2023

UPDATE Potrivit presei locale din Arad, femeia care a solicitat intervenţia poliţiştilor şi pirotehniştilor după ce ar fi observat un dispozitiv suspect pe maşina sa se numeşte Liliana Ştef şi este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad. Aceasta s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

Știrea inițială

O femeie din municipiul Arad a sunat, miercuri, la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că ar fi ameninţată şi că pe unul dintre autoturismele sale se află un dispozitiv străin. La locul indicat intervin poliţişti, jandarmi, pompieri şi pirotehnişti.

”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehnişti”, a transmis IPJ Arad.

(Sursa foto: IPJ Arad)

La faţa locului se află efective ale IPJ Arad, ISU Arad şi IJJ Arad.

Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti din municipiul Arad.

În 29 mai 2021, tot în Arad, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, după ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. În urma exploziei, omul de afaceri care se afla în autoturism a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spart geamurile locuinţelor din apropiere.

Poliţiştii nu i-au găsit, nici până în prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil pe maşina omului de afaceri.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii