Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Agent de penitenciar, prins când ridica un colet în care se aflau 2 kilograme de canabis FOTO&VIDEO

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 24 octombrie 2024

Un agent de penitenciar în vârstă de 33 de ani din județul Maramureș a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet trimis din Spania în care se afla o cantitate de peste 2,3 kilograme de canabis, a transmis DIICOT joi, 24 octombrie, într-un comunicat de presă. 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Măsura a fost luată după ce, în după-amiaza zilei de 23 octombrie, suspectul a fost prins în flagrant, în municipiul Baia Mare, în timp ce ridica un pachet, introdus în țară din Spania prin intermediul unei firme de coletărie, în care se afla ascunsă printre diverse bunuri, o cantitatea de peste 2,3 kilograme canabis, destinată comercializării”, a explicat DIICOT.

Acesta este cercetat acum pentru trafic de droguri de risc și participație improprie sub forma complicității la introducere în țară de droguri de risc.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii