Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Un consilier USR din Arad susține că a fost agresat verbal de un coleg de la PNL / Dan Barna a anunțat că va sesiza Poliția și îi cere lui Nicolae Ciucă să-i retragă sprijinul politic

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 septembrie 2022

Oana Toma, un consilier local USR din orașul Sântana, județul Arad, susține că a fost agresată verbal de un consilier al Partidului Național Liberal, Cătălin Puia. Vicepreședintele USR, Dan Barna, a transmis duminică, 4 septembrie, că va fi depusă o plângere la Poliție și i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să își retragă sprijinul politic față de alesul liberal.

Incidentul s-a produs în ședința Consiliului Local Sântana din 30 august, când, potrivit unei înregistrări publicată de USR, consilierul PNL a spus „Tu cu mine nu vorbești așa, că te iau de urechi”.

Problema este că acest consilier nu este la prima abatere. Dumnealui a mai avut acest comportament agresiv şi faţă de o colegă de-a dumnealui, chiar din PNL, chiar în incinta Primăriei, şi a fost văzut de mai multe persoane acest incident. De asemenea, doi colegi de-ai noştri au fost ameninţaţi verbal de acelaşi consilier local şi în plus primim mesaje în privat şi pe reţelele de socializare cum că domnul Cătălin Puia, care este şi profesor, a agresat şi fizic şi verbal elevii de la clasa unde dumnealui îşi desfăşoară orele”, a declarat Oana Toma, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Dan Barna, citată de News.ro.

Vicepreședintele USR, Dan Barna, a transmis că va depune plângere la poliție și i-a cerut șefului PNL, Nicolae Ciucă, să își retragă sprijinul politic față de consilierul din Sântana.

Ceea ce vedem de ani de zile este un comportament al pumnului în gură al consilierilor PNL şi PSD care consideră că sunt stăpânii consiliilor locale din această ţară(…)Ideea că PSD şi PNL ne pun pumnul în gură, ideea că vom accepta în vreun fel astfel de comportamente trebuie să fie foarte clară(…)Dacă continuăm cu această violenţă golănească a replicii la mişto şi a agresiunii şi a intimidării, lucrurile nu se vor schimba”, a transmis fostul vicepremier.

Până la ora publicării acestui articol, consilierul în cauză și PNL Arad nu au emis un punct de vedere.

USR a mai acuzat, sâmbătă, un primar PSD din Bacău, din comuna Berzunți, că a agresat o fostă candidată a partidului la primăria comunei.

Cazurile de agresiune raportate de consilierii USR continuă, după ce, în luna ianuarie, doi consilieri locali din Mogoșoaia, unul de la PNL și altul de la PMP, au agresat o colegă de la USR. Liberalul fusese suspendat din partid, iar cel de la PMP și-a dat demisia.

Ulterior, în februarie, Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului, a depus o plângere penală, după ce un vicepreședinte al organizației de tineret a PNL Brașov a publicat pe pagina personală de Facebook o fotografie modificată a viceprimarului USR, cu un ochi învinețit, însoțită de comentariul „îi stă bine rozul”. Liberalul și-a dat demisia din partid.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 84555 additional Information on that Topic: mainnews.ro/un-consilier-usr-din-arad-sustine-ca-a-fost-agresat-verbal-de-un-coleg-de-la-pnl-dan-barna-a-anuntat-ca-va-sesiza-politia-si-ii-cere-lui-nicolae-ciuca-sa-i-retraga-sprijin…

  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/un-consilier-usr-din-arad-sustine-ca-a-fost-agresat-verbal-de-un-coleg-de-la-pnl-dan-barna-a-anuntat-ca-va-sesiza-politia-si-ii-cere-lui-nicolae-ciuca-sa-i-retraga-sprijinul-politic/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/un-consilier-usr-din-arad-sustine-ca-a-fost-agresat-verbal-de-un-coleg-de-la-pnl-dan-barna-a-anuntat-ca-va-sesiza-politia-si-ii-cere-lui-nicolae-ciuca-sa-i-retraga-sprijinul-politic/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW