Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Zeci de angajați ai unui șantier din Sectorul 4, confirmați pozitiv cu coronavirus

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 august 2020 Etichete: , ,

Mai mulți muncitori ai unui șantier din Sectorul 4 au fost descoperiți pozitivi cu virusul SARS-CoV-2, după ce polițiștii, împreună cu angajați ai DSP București, au efectuat o anchetă epidemiologică în locul în care erau cazați. Din totalul de 108 muncitori, 34 dintre aceștia au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

În urma unui control efectuat pe un șantier de pe Șoseaua Berceni, din Sectorul 4, polițiștii, împreună cu angajați ai DSP București, au dispus măsurile de carantinare, după ce 34 de muncitori au fost confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

În fapt, la data de 22.08.2020, în jurul orelor 17:15, organele de poliție din cadrul Secției 26 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost solicitate să se deplaseze la adresa din Mun. București Sector 4, Șos. Berceni nr. 94, locație la care se află un șantier, spre a însoți organele abilitate din cadrul Direcției de Sănătate Publică București, în vederea efectuării unei anchete epidemiologice în zona locurilor în care sunt cazați muncitorii unei societăți comerciale. În urma efectuării anchetei epidemiologice s-a descoperit un număr de 34 de angajați confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, din totalul de 108, șantierul în discuție fiind supus măsurilor de carantinare”, se arată într-un comunicat al PJ Sector 4 București.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *