Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Vladimir Putin: Localnicii luptă mai bine decât militarii profesioniști

By Matthew Garvey , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 5 septembrie 2022 Etichete: , , , , , , , , , ,

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat luni, 5 septembrie, că localnicii din regiunile ocupate de Rusia în Ucraina luptă mai bine decât militarii profesioniști, potrivit Interfax.

Au fost instruite două organisme ale localnicilor. Ei luptă mai bine decât militarii profesioniști. Luptă cu curaj, îndrăzneală și într-un mod eficient”, a declarat Vladimir Putin, citând un raport al Ministerului rus al Apărării, la un eveniment pe teme ecologice.

În analiza de duminică, 4 septembrie, Ministerul britanic al Apărării susținea că soldații ruși sunt nedisciplinați și, de cele mai multe ori, sunt neplătiți, pe lângă problemele cu care se confruntă din cauza pierderilor însemnate înregistrate de armata rusă în timpul invaziei.

Acest lucru se întâmplă, probabil, din cauza unei probleme de eficiență în ceea ce privește birocrația militară, statutul legal neobișnuit al „operațiunii militare speciale” și a corupției din rândurile comandanților”, potrivit Ministerului britanic al Apărării.

Totodată, serviciile secrete ucrainene au transmis că au interceptat o convorbire telefonică în care un soldat rus susține că noii recruți ai armatei nu sunt echipați corespunzător, potrivit Kyiv Independent.

Armata Ucrainei susține că a ucis aproximativ 50.000 de soldați ruși de pe 24 februarie până în prezent.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina – Ziua 194

Sursă foto: Kremlin.ru

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW