Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu, despre incendiul de la „Matei Balș”: Este o problemă şi vorbim despre institutul cel mai bine finanţat din această ţară

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 ianuarie 2021

Ministrul Sănătății a declarat, vineri dimineață, că pacienții ce erau internați în pavilionul în care a izbucnit incendiul de la Institutul „Matei Balș” din Capitală sunt evaluați în camera de gardă a spitalului. Vlad Voiculescu a precizat că spitalul COVID este cel mai bine finanțat institut din țară.

Pacienţii sunt evaluaţi(…)Pacienţii sunt evaluaţi în acest moment în camera de gardă la „Matei Balş”. Este clar că este o problemă şi vorbim despre institutul cel mai bine finanţat din această ţară. De asemenea, vorbim despre spitalul care a tratat, sunt două spitale mari în Bucureşti care au tratat, foarte mulţi pacienţi, au fost folosite la capacitate până astăzi”, a declarat Vlad Voiculescu, într-o intervenție la Antena3.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Incendiu la Spitalul „Matei Balș”. Patru persoane au murit. Cel puțin o sută de pacienți au fost evacuați / UPDATE: A fost deschis dosar penal

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață la Spitalul COVID „Matei Balș” din Capitală. Patru persoane au murit, iar restul pacienților pavilionului afectat au fost mutați în alte secții și la alte spitale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă, potrivit unor surse MainNews.ro.

Aproape toți pacienții internați în pavilionul în care a izbucnit incendiul erau conectați la oxigen și se aflau în stare medie spre severă, fiind internați cu COVID-19, a afirmat medicul Streinu-Cercel.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW