Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Vlad Pascu, audiat la Tribunalul București în dosarul lui „Maru”, dealerul său

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 6 iunie 2024 Etichete:

Vlad Pascu a fost audiat astăzi la Tribunalul București în dosarul lui Tudor Duma zis „Maru”, fostul său dealer. Vlad Pascu a „turnat” toți dealerii din rețea, inclusiv un farmacist de la Spitalul Floreasca, zis „doctorul”. 

Potrivit Digi24, Vlad Pascu a fost audiat astăzi în dosarul lui Maru. El ar fi dezvăluit numele mai multor dealeri și ar fi descris cum se procurau drogurile care ajungeau la el.

Vlad Pascu ar fi dezvăluit numele unui farmacist de la Spitalul Floreasca, zis „doctorul”, de unde Maru se apropiviziona cu oxicodonă și fentanil.

„Maru” a început să se drogheze de la 15 ani

Vlad Pascu a declarat că dealerul său, Maru, a început să se drogheze de la 15 ani. Pascu și Maru s-ar fi cunoscut la o petrecere în aprilie 2023, când ar fi „prizat” la cel din urmă acasă 10 grame de metamfetamină, împreună cu alte două persoane. În aceeași zi, un alt dealer i-a vândut 40 de grame de pastile de oxicodonă, potrivit sursei citate.

Maru a fost trimit în judecată de DIICOT la sfârșitul anului trecut, împreună cu frații Ștefan Ciprian Constantin și Costin Anton Constantin pentru trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată.

În iunie, Tudor Duma zis „Maru” a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare pentru furt calificat. Acesta s-a filmat și a postat videoclipul pe TikTok, în timp ce se afla în Spitalul de Urgență Floreasca, și afirma că a a furat mai multe substanțe după ce a spart farmacia. El reușise să sustragă două pungi cu ser fiziologic.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii