Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Virgil Popescu, ministrul Energiei, a fost ales președinte al PNL Mehedinți / Premierul: Fac echipă cu prietenul meu de mult timp

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 iulie 2021

Virgil Popescu își va continua mandatul la șefia filialei Partidului Național Liberal din Mehedinți, după ce a fost reconfirmat de liberali în cadrul alegerilor interne. Ministrul Energiei anunță investiții importante în Oltenia, printre care 400 de milioane de euro pentru extinderea rețelei de gaze naturale.

Liberalii pot să ridice Oltenia, România! Da! Pot face asta în echipă, cu muncă susținută(…)Așa cum a spus și Florin Cîțu: urmează o perioadă în care se vor face investiții importante în județul Mehedinți, în Oltenia (numai 400 milioane de euro pentru extinderea rețelei de gaze naturale), plus alte milioane de euro pentru proiecte importante de infrastructură (drumul expres Lugoj – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat și altele)”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Ministrul Energiei a mai precizat că premierul a anunțat investiții în comunitățile locale, având ca priorități drumurile, sistemele de apă – canalizare și alimentare cu gaze naturale.

Nu a fost uitată nici investiția în fabrica de arme de la Șimian sau cea de la Halânga. Da, ce am promis facem! Mă bucur că și Florin Cîțu împărtășește aceeași viziune: ce promitem, aia facem! Împreună pentru mehedințeni, pentru români, pentru România”, a adăugat ministrul.

Președintele PNL Mehedinți susține că PNL va guverna în România pentru cel puțin 8 ani de zile.

Astăzi vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin în continuare să fiu președintele organizației PNL Mehedinți. Dar vreau să transmit mulțumiri speciale prim – ministrului Florin Cîțu care astăzi mi-a fost alături la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Mehedinți, dar și colegilor Nicolae Ciucă, Gigel Știrbu, Cristian Bușoi, Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină, echipei mehedințene: Cristinel Pavel, Stela Firu, Dumitru Mărculescu, Daniel Cîrjan, Constantin Trușcă și lista este lungă…”, a ținut să precizeze Virgil Popescu.

La rândul lui, Florin Cîțu a transmis un mesaj la finalul votului din filiala PNL Mehedinți.

Fac echipă cu prietenul meu, Virgil Popescu, de mult timp. Și în Guvern, și în partid. Un ministru foarte bun, și de astăzi, oficial, președinte PNL Mehedinți, în echipa câștigătoare”, a transmis premierul, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook / Virgil Popescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/virgil-popescu-ministrul-energiei-a-fost-ales-presedinte-al-pnl-mehedinti-premierul-fac-echipa-cu-prietenul-meu-de-mult-timp/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *