Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Virgil Popescu depune plângere penală împotriva lui George Simion, după ce liderul AUR l-a bruscat în Parlament

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 februarie 2022

Virgil Popescu a anunțat luni seară, 7 februarie, că depune plângere penală împotriva președintelui AUR, după ce George Simion l-a bruscat în timpul ședinței în care era dezbătută moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei.

Comportamentul agresiv pe care l-a avut astăzi liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. Vorbim de o formă de violență manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional”, a scris ministrul Energiei, pe Facebook.

Virgil Popescu susține că un astfel de comportament nu trebuie alimentat prin nepăsare și menționează că liderul AUR trebuie sancționat pentru scandalul provocat luni în plenul Camerei Deputaților.

Există numeroase episoade similare în istorie, care s-au finalizat în adevărate traume, care au repercusiuni și în zilele noastre. Nu cred că vrem să alimentăm, prin nepăsare, un astfel de comportament. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Credeam că liderul AUR, care spune despre el că este o persoană citită și educată, să își aducă aminte măcar de buna creștere, de buna cuviință, de ceea ce îl învață preoții și oamenii de bine”, a adăugat ministrul Popescu.

Vezi aici momentul în care George Simion l-a bruscat pe Virgil Popescu, în timp ce ministrul Energiei susținea un discurs în plenul Camerei Deputaților.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW