Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: Doi secretari de stat de la ALDE m-au contactat și au spus că nu vor să iasă din guvernare fiindcă drumul lor li se pare corect cu PSD

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 7 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Premierul Viorica Dăncilă a declarat în cadrul unei conferințe de presă la Hunedoara că, în prezent, în teritoriu, dar și la nivel guvernamental, sunt membri ALDE care nu au vrut să își dea demisia din partid, deși formațiunea a decis să iasă de la guvernare.

„În teritoriu, dar și la nivel guvernamental, avem secretar stat de la ALDE, în teritoriu avem mulți colegi de la ALDE care nu au vrut să își dea demisia și care vor să stea alături de Partidul Social Democrat. Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat, unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe care au spus că ei nu vor să iasă din guvernare pentru că drumul lor li se pare corect cu PSD”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă membrii din ALDE trebuie să își dea demisia și să treacă în PSD, premierul a răspuns:

„Noi nu am cerut să își dea demisia din ALDE și să treacă la PSD. Oamenii au hotărât și am și văzut în ultima perioada în spațiul public cât mai multe declarații în care oamenii nu sunt de acord cu ieșirea de la guvernare și celor care au vrut să rămână alături de noi le-am respectat această dorință. Am spus, sunt și secretari de stat, și organizații ALDE care lucrează foarte bine cu organizațiile PSD în teritoriu, nu am încercat noi să dăm afară pe cineva, nu ăsta este modul nostru de a acționa, noi avem un alt principiu, credem că trebuie să unim în jurul nostru cât mai multe forțe nu să eliminăm dintre cele care ne sunt aproape”, a declarat social-democrata.

Dăncilă: Rămânem aici să ne îndeplinim promisiunile față de toți românii

Viorica Dăncilă a participat sâmbătă la Conferința de alegeri a PSD Hunedoara. După eveniment, premierul a postat un mesaj pe Facebook în care a spus că nu va renunța la guvernare, „în ciuda tuturor piedicilor și blocajelor”.

„Am participat astăzi la Conferința de alegeri a PSD Hunedoara, o organizație matură și performantă, una din multele structuri puternice pe care ne bazăm în alegerile care urmează. Felicitări, Laurențiu Nistor, pentru realegerea în funcția de președinte al PSD Hunedoara! Felicitări și succes întregii echipe!

Sunt mândră de ai mei colegi și mă bucur întotdeauna să revin în mijlocul comunităților pentru a căror bunăstare se luptă. Împărtășim un crez și o viziune pentru o Românie mai bună și pentru asta ne luptăm, în ciuda tuturor piedicilor și blocajelor, a tuturor celor care vor să ne vadă înfrânți.

“Aproape de fiecare român” înseamnă curaj și asumare, iar noi rămânem aici să ne împlinim promisiunile față de toți cei care și-au pus încrederea în noi, față de toți românii”, scrie Dăncilă pe Facebook.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW