Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Eugen Teodorovici la DNA: Nu știu care este speța

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic , at 4 iunie 2020 Etichete: ,

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici s-a prezentat, joi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, conform surselor mainnews.ro. 

Social-democratul susține că a venit din  la DNA pentru a se interesa de un dosar din 2013 care a fost clasat.

„A fost un dosar de prin 2013 asupra căruia am primit o informare de clasare. Am făcut o solicitare de a vedea ce conține. Nu știu care este speța exact. Chiar nu știu. Nu am fost audiat. Doar am fost notificat ca acel dosar a fost clasat. Nu m-a chemat nimeni, eu am făcut cerere pentru a veni și pentru a asculta anumite convorbiri”, a declarat Eugen Teodorvici, de la sediul DNA.

DNA: Teodorovici nu a avut nicio calitate procesuală în dosar

„Persoana menționată de dvs. în solicitare s-a prezentat la sediul DNA ca urmare a unei solicitări pe care a formulat-o în exercitarea drepturilor conferite prin art. 145 Cod procedură penală, în legătură cu activități desfășurate într-un dosar penal în care urmărirea penală s-a efectuat in rem (doar cu privire la fapte) pentru suspiciuni de fapte de corupție si asimilate corupției. În dosarul respectiv, cu privire la faptele sesizate, s-a dispus soluție de clasare întemeiată pe art 16 litera a) CPP , respectiv „fapta nu există”. Persoana menționata de dvs. în solicitare nu a avut nicio calitate procesuală în dosarul respectiv„, arată DNA.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW