Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, despre informațiile privind perchezițiile efectuate la Petrom Argeș: Cred că toate aceste lucruri sunt un atac la adresa mea

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 14 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Viorica Dăncilă susține că informațiile potrivit cărora procurorii au efectuat percheziții la locul de muncă al lui Cristinel Dăncilă ar fi false. Fostul premier este de părere că ar fi vorba despre un atac îndreptat în direcția sa.

Anchetatorii au efectuat percheziții în biroul directorului general al Petrom Argeș, Cristinel Dăncilă, într-un dosar de abuz în serviciu și fals în înscrisuri. Soțul fostului premier nu era cel vizat de anchetatori, potrivit unor surse mainnews.ro.

CITEȘTE ȘI: SURSE Percheziții in biroul lui Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier Viorica Dăncilă

Contactată de redacția mainnews.ro, Viorica Dăncilă a precizat că informațiile ar fi false și că ar fi vorba de un atac la adresa sa.

Este un fake-news. Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu, nu există nicio acuzație împotriva soțului meu, nu este nicio legătură între documentele la care s-a făcut referie și soțul meu. Mai mult, soțul meu lucrează de acasă în această săptămână și nu aveau cum să fie percheziții la soțul meu. Toate aceste lucruri nu sunt corecte, nu sunt reale, nu știu de ce au apărut în această perioadă și eu cred că toate aceste lucruri sunt un atac la adresa mea, în care vor să-l implice și pe soțul meu”, a precizat Viorica Dăncilă.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW