Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


SURSE Percheziții la biroul lui Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier Viorica Dăncilă

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 14 octombrie 2020 Etichete: , ,

Percheziții la biroul lui Cristinel Dăncilă, director general al Petrom Argeș, într-un dosar de abuz în serviciu și fals în înscrisuri. Soțul fostului premier Viorica Dăncilă nu este cel vizat de anchetatori, acesta fiind în concediu, potrivit unor surse mainnews.ro.

Anchetatorii efectuează percheziții la sediul Petrom Argeș, firmă a cărui director general este Cristinel Dăncilă, într-un dosar de abuz în serviciu și fals în înscrisuri.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni ar exista un dosar pentru abuz în serviciu și fals în înscrisuri ce vizează anumite tranzacții cu terenuri efectuate de-a lungul vremii către Petrom Argeș, au mai precizat sursele mainnews.ro.

Procurorii ar fi trimis mai multe solicitări pentru ca documentele ce stau la baza tranzacțiilor să fie puse la dispoziție, dar Cristinel Dăncilă, cel care ar fi trebuit să avizeze trimiterea documentelor la Parchet, nu a făcut acest lucru.

Soțul fostului premier ar fi trimis solicitările anchetatorilor către firma de pază a societății.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit documentele căutate.

Nu este exclus ca soțul Vioricăi Dăncilă să fie și el, la rândul său, anchetat în același dosar, a mai adăugat sursa citată.

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW