Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, despre Guvernul Orban: Nu ține cont de dorințele oamenilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 26 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Viorica Dăncilă critică Guvernul condus de Ludovic Orban spunând că liberalii nu văd “decât partea politică” și nu țin cont de speranțele oamenilor.

“Cred că evaluarea nu pot să o fac eu, cetățenii o pot face foarte bine și o vor face. Dacă de la a doua cea mai mare creștere din UE, acum vorbim de recesiune, dacă acum vorbim despre faptul că nu creștem pensii, salarii, alocații și principalul obiectiv este să se ajungă la anticipate, înseamnă că acest Guvern nu vede decât partea politică. Acest Guvern nu ține cont de speranțele oamenilor, de dorințele oamenilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena3.

Dăncilă a mai spus că atunci când a plecat de la guvernare a lăsat situația “stabilă”, afirmând că este dezamăgită de faptul că actualul premier se plânge de “greaua moștenire”

“Când am plecat de la Guvern situația era stabilă, o spuneau toate agențiile de rating, aveam deficit de 2,7%. Din noiembrie a venit un val de împrumuturi, situația este foarte grea și agențiile de rating ne văd rău.(…)Sunt dezamăgită de afirmațiile domnului Orban, care se plânge de greaua moștenire. Eu niciodată nu m-am plâns de greaua moștenire pentru că datoria unui Guvern este să găsească soluții (…)”, a mai spus Dăncilă.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *