Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă a candidat cu mandatul pe masă: Dacă nu intram în turul 2, demisia era un lucru de onoare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Viorica Dăncilă a spus, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, că se aștepta ca măcar în această seară Klaus Iohannis să nu lanseze încă un atac la adresa PSD. Candidata social-democrată a afirmat că „era un lucru de onoare” dacă nu intra în turul doi al alegerilor.

„Având în vedere că exit-poll a dat o diferență de 6% este greu de recupert. Așteptăm votul din diaspora. Avem încredere că vom fi în turul doi. Am avut o zi plină. Mi s-a părut normal să fiu alături de toți președinții de organizații. A fost o zi de emoții pentru că nu avem aroganța să spunem că știam că vom câștiga. Apreciez mult munca colegilor mei din teritoriu. Vreau să le mulțumesc românilor. Eu speram ca domnul președinte măcar în această seară să nu vină cu un atac. El are o luptă cu PSD. Știm că vrea desființarea. Vreau ca alături de mine să vină tot mai mulți români.  Liderii de filială m-au susținut. Nu plecăm acasă până nu avem toate procesele verbale centralizate. Nu (au apărut trădători în PSD). Nu putem vorbi de trădare. Vom vedea rezultatele.

Dacă nu intram în turul doi, demisia era un lucru de onoare. Acum sunt în turul doi. Nu se pune problema de cine păstrează puterea”, a spus candidata PSD, la Digi24.

Potrivit sondajului CURS-Avangarde, prezentat de Digi24, Viorica Dăncilă a obținut 22,2% din voturi, fiind pe locul doi, după Klaus Iohannis.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/viorica-dancila-a-candidat-cu-mandatul-pe-masa-daca-nu-intram-in-turul-2-demisia-era-un-lucru-de-onoare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *