Tuesday, December 1, 2020
Jurnalism corect


Violeta Alexandru: Sper să nu îi văd în campanie electorală pe niciunul din şefii instituţiilor pe care le coordonez

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: , ,

Violeta Alexandru a declarat că nu vrea să vadă niciun șef al instituțiilor pe care ministrul Muncii le coordonează făcând campanie electorală și a subliniat faptul că multe dintre Casele de pensii din țară au probleme cu arhivele.

Violeta Alexandru, întrebată fiind dacă a mai găsit Case de pensii în situația celei din Piatra Neamț, despre care aceasta a spus că e un dezastru, a declarat că încă sunt destule instituții în această situație.

Sunt destule ca să rămân la fel de atentă cum am început să fiu de la începutul acestui an, încă lucrurile nu sunt puse la punct. La Piatra Neamţ nu e o Casă în care să am cele mai mari probleme în privinţa arhivei, sunt altele. Lucrurile încă nu sunt puse la punct, le vom pune, într-o mare parte dintre acestea la solicitarea mea preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice a şi început să lucreze cu fiecare în parte şi lucrurile se pun la punct”, a declarat Violeta Alexandru, sâmbătă seară, la România TV.

CITEȘTE ȘI: Violeta Alexandru: Văd o rezistență la schimbare. Se mențin aceleași vechi principii în care șefii sunt deasupra tuturor

În plus, ministrul Muncii a avut un mesaj pentru șefii instituțiilor din subordinea Ministerului pe care îl conduce.

Ce văd însă este un dezinteres al şefilor şi sper să nu îi văd în campania electorală. Le spun foarte clar, sper să nu îi văd în campanie electorală pe niciunul din şefii instituţiilor pe care le coordonez. Indiferent de ce parte sunt, sunt funcţionari cu rang de conducere şi trebuie să fie la treabă”, a spus ministrul Muncii.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW