Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Un consilier PSD a ațipit în timpul ședinței Consiliului General 

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 martie 2024

Ședința Consiliului General în care este dezbătut bugetul municipiului București nu pare să-l fi pasionat prea mult pe un consilier general PSD. Adrian Vigheciu, căci despre el este vorba, a fost surprins când „își odihnea ochii” chiar în timp ce instituția din care face parte urma să adopte decizii extrem de importante pentru capitala României. 

Adrian Vigheciu este consilier general începând din anul 2020. El a ocupat funcția de city manager al Sectorului 6 în timpul mandatului social-democratului Gabriel Mutu.

Bugetul municipiului București, din nou pe ordinea de zi

Consiliul General dezbate miercuri pentru a doua oară proiectul de buget pentru anul 2024, inițiat de primarul general Nicușor Dan, după ce prima dată acesta a fost respinsă din cauza opoziției consilierilor PSD și PNL.

Potrivit propunerii primarului general, totalul fondurilor preconizate pentru anul acesta, inclusiv subordonate, se ridică la 10,6 miliarde lei, din care 7,8 miliarde lei reprezintă bugetul local. Subvenția pentru termie se ridică la 1,1 miliarde de lei, la fel și cea pentru transportul. Cheltuielile de investiții ale primăriei, fără subordonate, sunt de circa 1,5 miliarde lei.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW