Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Șoșoacă a ajuns de râsul jurnaliștilor străini. „Dar de ce țipați?” 

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 iulie 2024

După ce a fost evacuată din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol în fața mai multor jurnaliști străini, care nu s-au putut abține să nu râdă de lamentabila prestație a europarlamentarei SOS.

Diana Șoșoacă a fost evacuată joi din plenul Parlamentului European la cererea președintei legislativului, Roberta Metsola, după ce europarlamentara aleasă din partea SOS România a făcut scandal în timpul dezbaterilor privind realegerea Ursulei von der Leyen în funcția de președintă a Comisiei Europene.

Eurodeputata Valérie Hayer, președinta grupului Renew, a fost nevoită să își întrerupă discursul din cauza urletelor Dianei Șoacă, aflată undeva în spatele sălii.  Şoşoacă şi-a pus botniţă și a strigat „Aţi omorât oameni” şi „Am fost votată de români”.

Imediat a intervenit Roberta Metsola: „De câți colegi este nevoie pentru a fi escortată din sală? Cred că ați vorbit destul”. 

„Dar de ce țipați?”

Obligată să părăsească sala de plen, Șoșoacă s-a dat în spectacol pe holul legislativului european, totul spre amuzamentul mai multor jurnaliști străini.

„Am venit aici pentru oamenii care m-au votat. Românii nu o vor pe Ursula von der Leyen pentru că este o criminală”, a urlat Șoșoacă.

„Dar de ce țipați?”, a replicat una dintre jurnaliste, mirată de comportamentul desprins parcă din manualele de psihiatrie.

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW