Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Parlamentari de la PSD și AUR, surprinși în timp ce votau de două ori

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 martie 2021

Deputații Matilda Goleac (PSD), Lucian Feodorov (AUR) și Ciprian-Titi Stoica (AUR) au fost surprinși luni, în ședința de plen, în timp ce votau amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2021 în locul unor colegi, lucru interzis expres de regulament. 

Deputatul Emanuel Ungureanu a surprins-o pe Matilda Goleac, soția fostului șef ADP Sector 4 Marian Goleac, în timp ce vota în locul deputatei Laura Vicol.

FLAGRANT!
La această oră târzie din noapte se votează în Parlamentul României, din greu, bugetul României.
Complet…

Publicată de Emanuel Ungureanu pe Luni, 1 martie 2021

 Și decanul de vârstă al Parlamentului, deputatul Lucian Feodorov, a votat de două ori. Acesta a explicat că a fost mandatat de o colegă.

Deputatul USR Irineu Darău la surprins pe colegul său de la AUR Ciprian-Titi Stoica când a votat de două ori același amendament.

Ședința plenului reunit al Parlamentului în care s-a dezbătut Legea Bugetului de Stat pe 2021 a fost întreruptă la ora 2:00 și a fost reluată la ora 10:00. Toate amendamentele depuse de opoziție au fost respinse.

CITEȘTE ȘI: Scandal în Parlament la dezbaterea bugetului. Florin Cîțu: Parlamentarii PSD să-şi ia un pix şi o foaie şi să ia notiţe, cei care ştiu să scrie

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *