Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Klaus Iohannis, mesaj pentru alegători: Dragi români, mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăiţi

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 septembrie 2020 Etichete: ,

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să iasă duminică la vot, printr-un mesaj video postat pe pagina sa de Twitter. Președintele României susține că riscul infectării cu virusul SARS-CoV-2 în secțiile de votare va fi minim, dacă vor fi respectate regulile de bază: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun.

 

 

În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câştiga depinde ca şcoala şi spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate şi problemele de trafic rezolvate. Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esenţă se rezumă la purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţei, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor şi dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secţiile de votare este redus la minimum. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăiţi”, este mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Mesajul video este compus din colaje de la conferința de presă ce a avut loc miercuri, la Palatul Cotroceni.

Sursă foto: Presidency.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW