Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


VIDEO George Simion, stropit cu cerneală la Iași: Nu mă tem de popor, mă tem doar de Dumnezeu

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 ianuarie 2022

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a fost stropit cu cerneală la evenimentul organizat cu ocazia Zilei de 24 ianuarie la Iași, relatează BZI.

AUR a organizat un eveniment în Piața Unirii din Iași, unde au participat cel puțin o mie de susținători ai partidului, în pofida numărului crescut de cazuri de COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore.

În timp ce făcea o baie de mulțime, George Simion a fost stropit cu cerneală de culoare albastră de către un tânăr care a fost preluat ulterior de polițiști, pentru audieri.

În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, se arată într-un comunicat transmis de jandarmii ieșeni.

Liderul AUR a continuat interacțiunea cu oamenii după incident și a precizat că nu își dorește ca tânărul care l-a stropit să fie amendat.

Eram în Hora Unirii și un individ a aruncat cu ceva albastru, nu mă tem de popor, mă tem doar de Dumnezeu(…)A aruncat cineva, știu că și pe Emil Constantinescu au aruncat(…)Nu e motiv să ne strice bucuria”, a declarat George Simion, după incident.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW