Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Cartierul Rahova din București, „filat” din elicopter după incidentele violente

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2020 Etichete: ,

Ministerul de Interne a decis suplimentarea numărului de polițiști și jandarmi care acționează la nivelul întregii țări. Forțele de intervenție sunt direcționate către zonele cu risc crescut de incidente. În plus, a fost luată decizia ridicării de la sol a două elicoptere pentru survolarea mai multor județe și a Capitalei, inclusiv a zonei Rahova, unde, duminică seara, a avut loc un incident deosebit de violent.

Un imens scandal a început, duminică seară, în sectorul 5 al Capitalei. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Peste 37 de persoane au fost conduse la secție pentru audieri.

În urma evenimentului petrecut în prima zi de Paște au fost reținute nouă persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanele în cauză urmează să fie prezentate magistraților cu propunere legală.

Duminică seară, în jurul orei 20.45, o persoană a sunat la 112 să reclame că în sectorul 5 din București are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi.

Peste 30 de persoane au fost imobilizate și duse la secția poliției pentru audieri. Polițiștii au folosit și armamentul din dotare, fără a fi însă înregistrate persoane rănite.

Urmează a se stabili contextul acestuia conflict.

Din primele date se pare că scandalul  a pornit spontan, fiind declanșat pe fondul consumului de alcool.

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com