Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


OFICIAL: Joe Biden a devenit cel de-al 46-lea președinte al SUA: Cuvântul oamenilor a fost auzit. Democrația a învins

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 20 ianuarie 2021

UPDATE 18:45 Cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a depus jurământul.

Astăzi este ziua Americii, ziua democrației. O zi istorică și plină de speranță. Sărbătorim triumful unei cauze. Cuvântul oamenilor a fost auzit. Am învățat că democrația este prețioasă, fragilă. Democrația a învins”, este o parte din discursul susținut miercuri de Joe Biden.

UPDATE 18:40 Kamala Harris a depus jurământul, devenind, astfel, prima femeie vicepreședinte din istoria Statelor Unite.

Știrea inițială

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, va depune, miercuri, jurământul și va prelua mandatul de la predecesorul său, Donald Trump, devenind cel de-al 46-lea președinte al SUA. La eveniment participă foștii președinți Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton, alături de soțiile lor, dar și vicepreședintele din timpul mandatului lui Trump, Mike Pence.

CITEȘTE ȘI: Ziua în care Donald Trump pleacă de la Casa Albă / Ce semnificații are gestul său de a nu participa la inaugurarea lui Joe Biden

Barack Obama i-a transmis felicitări celui care i-a fost alături, din funcția de vicepreședinte al SUA, de-a lungul celor două mandate, între 2008 și 2016.

Îi felicit pe prietenul meu, președintele Joe Biden. E momentul tău”, a scris Barack Obama, pe Twitter.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com