Friday, October 7, 2022
Jurnalism corect


Victor Ponta, despre verificările care-l vizează pe Teodor Meleșcanu: E genul de subiect care e dat ca să nu vorbim despre ceea ce e important

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 22 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Victor Ponta crede că investigația Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului care-l vizează pe Teodor Meleșcanu este doar un „subiect dat ca să nu vorbim despre ceea ce e important”.

„Eram la liceu în 1989. Aș vrea să mă uit la cei din Parlament care acum fac lucruri foarte rele și nu pățesc nimic, dimpotrivă. Cred că sunt subiecte false ca să nu vorbim despre cei care sunt acum în funcție și nu fac lucruri bune. Cum a apărut așa va dispărea. E genul de subiect care e dat ca să nu vorbim despre ceea ce e important. Ceea ce a făcut cineva acum 30 de ani probabil că stabilește Justiția. Nu știu cine a dat informația și în ce fel. Mi-e clar un singur lucru: că viața mea de mâine depinde de ce fac oamenii care acum sunt la putere.(…) Mă interesează faptul că prin legea prin care PNL și PSD vor să o adopte săptămâna viitoare, șefii de penitenciare din perioada comunistă rămân cu pensii speciale, de sute de milioane. Asta mă deranjează”, a spus Victor Ponta, marți seara, la Digi24.

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc s-a sesizat din oficiu cu privire la împrejurările și condițiile în care actualul președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu, a acționat în calitate de reprezentant al delegației române la reuniunile de la Viena din decembrie 1989. Mai multe AICI.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW