Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


USR PLUS strânge semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 septembrie 2021

USR PLUS anunță că strânge semnături pentru a depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu, după ce premierul l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion. Formațiunea le cere celorlalte forțe politice din Parlament să nu intre în „jocuri politicianiste” și să voteze „urgent” moțiunea.

Cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorități sunt astăzi semnături pe moțiunea de cenzură pe care am anunțat-o aseară după demiterea abuzivă și lipsită de temei a ministrului Stelian Ion. Îi invităm alături de noi pe toți parlamentarii responsabili și interesați ca această criză politică declanșată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puțin”, se arată într-un comunicat transmis de USR PLUS.

Reprezentanții USR PLUS susțin că moțiunea de cenzură ar putea fi evitată doar dacă PNL îi retrage sprijinul politic lui Florin Cîțu sau premierul își dă demisia de onoare. Acest lucru, în schimb, e greu de crezut, având în vedere că liberalii tocmai au votat în unanimitate o rezoluție prin care își arată susținerea față de prim-ministru.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: SURSE Premierul nu renunță la Programul „Anghel Saligny”. Rezoluție pro-Cîțu, adoptată de PNL

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW