Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR ciritică programul „IMM Invest” al Guvernului: Nicio certitudine că va funcționa / Dan Barna, apel către premierul Orban

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 mai 2020 Etichete: , , ,

Liderul USR, Dan Barna, face apel la premierul Ludovic Orban pentru a prelua măsurile de relansare economică propuse de partidul pe care îl conduce. Prim-ministrul României s-a prezentat, luni, în Parlament, pentru a prezenta planul de relansare economică după starea de urgență.

„În acest context, președintele Dan Barna a făcut astăzi un apel la premierul Ludovic Orban să preia măsurile de relansare economică propuse de USR. Reducerea taxării pe muncă, eliminarea și impozitarea pensiilor speciale, oprirea PNDL – sunt trei măsuri care pot fi implementate rapid de Guvern pentru a combate efectele crizei”, a transmis USR, printr-un comunicat de presă.

USR a lansat și critici la programul „IMM Invest” lansat de Guvern.

„IMM Invest este singurul program de sprijin dezvoltat de Guvern pentru antreprenori și din păcate, acest program a plecat de la o premisă complicată, greu de aplicat și fără nicio certitudine că va funcționa. În ritmul actual de aprobare, toate cererile vor fi finalizate în 2046 pentru că sunt zecii de mii de antreprenori afectați de criză”, arată sursa citată.

Mai multe detalii despre măsurile propuse de USR pot fi citite AICI.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *