Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie

By news.ro , in Stirile zilei , at 4 septembrie 2024

Lista USR Bucureşti pentru Camera Deputaţilor e deschisă de Claudiu Năsui, iar la Senat, pe primul loc se află Clotilde Armand, urmată de Cristian Ghinea.

”În cadrul Conferinţei Municipale, care a avut loc aseară, la Palatul Parlamentului, Uniunea Salvaţi România (USR) Bucureşti şi-a finalizat procesul intern de desemnare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Printre candidaţi se numără foşti miniştri şi primari, actuali deputaţi şi senatori, precum şi tineri profesionişti, antreprenori şi militanţi pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi”, transmite USR Bucureşti.

Lista candidaţilor USR Bucureşti pentru Camera Deputaţilor este deschisă de:

Năsui Claudiu

Prună Cristina Mădălina

Mihaiu Radu

Buzoianu Diana Anda

Stoica Diana

Ţoiu Oana Silvia

Dimitriu Alexandru Paul

Stoica Alin-Bogdan

Seidler Cristian Gabriel

Badea Mihai Alexandru

Neagu Denisa Elena

Covaci Florin

Apostol Alin Gabriel

Saca Petru

Stoian Teodora

Lista candidaţilor USR Bucureşti pentru Senat este deschisă de:

Armand Clotilde

Ghinea Cristian

Pălărie Ştefan

Alexandru Violeta

Spătaru Simona

Săniuţă Adina

Iordache Sabo Anca Alexandra

„Trimitem în Parlament oameni care au demonstrat deja că pot schimba lucrurile în bine în societate: fie prin activitatea lor, fie prin implicarea lor în problemele comunităţii, fie prin leadershipul lor în domeniile în care activează. Le mulţumesc colegilor din USR Bucureşti care au ales oameni ale căror competenţă, integritate şi angajament mă fac să fiu mândru. Ne dorim să construim un viitor mai bun pentru Bucureşti şi pentru România. Echipa pe care o propunem reflectă această viziune”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedintele USR Bucureşti.

El a subliniat, de asemenea, importanţa implicării în politică a oamenilor competenţi şi dedicaţi, care înţeleg nevoile cetăţenilor şi sunt pregătiţi să contribuie la dezvoltarea României într-un mod responsabil şi transparent: „Alegerile parlamentare din acest an reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României. Suntem încrezători că, împreună, vom reuşi să facem o diferenţă reală pentru bucureşteni şi pentru toţi românii.”

Candidaţii USR Bucureşti vor continua misiunea USR de a transforma politica românească şi vor reprezenta cu cinste şi profesionalism interesele cetăţenilor din Bucureşti şi din întreaga ţară.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW