Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Unul dintre cei trei suspecţi în cazul morţii omului de afaceri Adrian Kreiner este adus în ţară

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 29 decembrie 2023

Unul dintre cei trei suspecţi în cazul morţii omului de afaceri Adrian Kreiner va fi adus în ţară în cursul zilei de vineri, 28 decembrie, a confirmat şeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, chestorul Tiberiu Ivancea, pentru Agerpres. Mai exact, este vorba despre Laurențiu Ghiță, care va fi adus din Scoția. 

Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri din Sibiu au fost prinşi, unul în Scoţia, Laurenţiu Ghiţă, iar altul în Irlanda de Nord, Marian Cristian Minae.

Poliţia Română îl caută încă pe cel de-al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam.

Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor trei, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Context

La data de 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă, unde se mai aflau și fiica și iubita sa. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

Autorii crimei au reuşit să fugă din ţară, iar un complice al acestora din judeţul Timiş, Ilie Sitariu, a fost prins şi arestat preventiv.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul confundat cu criminalii de la Sibiu, detalii despre cum a fost săltat de polițiști: „M-au luat la bătaie”

Sursa foto: Poliția Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW