Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un tânăr a fost împușcat în Vama Veche. Agresorul a fost reținut

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 15 iulie 2023 Etichete: , ,

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior de un bărbat de 50 de ani, vineri seară, 14 iulie, în Vama Veche. Agresorul, colonel în rezervă, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, relatează TVR. 

Inițial, bărbatul care a apăsat pe trăgaci a încercat să se apere, menționând că a „făcut acest gest din eroare”. Ulterior, la audieri, a precizat că l-a împușcat pe tânăr, deoarece asculta muzica la maximum și acest lucru l-a deranjat.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul. Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice”, au menționat reprezentanții Poliției Constanța, potrivit sursei citate. Victima a fost transportată la spital și nu are viața în pericol.

Bărbatul este cercetat pentru  pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Sursă foto: Poliția Română 

 

Comentarii