Sunday, October 25, 2020
Jurnalism corect


Un retailer din România oferă peste25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună cadrelor medicale şi angajaţilor Ministerului de Interne

By Madalina Balaceanu , in #NeImplicam , at 21 aprilie 2020 Etichete: , , , , ,

Selgros Cash&Carry ajută cadrele medicale și angajații MAI care se află în prima linie de luptă împotriva virusului Covid-19 și le oferă peste 25.000 de porții de mâncare caldă pe lună, a anunțat compania.

Prin campania lansată de retailer „Din pasiune pentru oameni”, porțiile de mâncare vor fi distribuite către spitalele și instituțiile MAI din București, Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava, şi Braşov – oraşul unde suportul companiei se îndreaptă şi către un centru de susţinere şi ocrotire a persoanelor fără adăpost.

Meniurile sunt pregătite în condiții depline de siguranță de bucătării de la Selgros Bistro și Pauza Mică, două branduri proprii, amplasate în interiorul magazinelor Selgros.

„Avem toată aprecierea pentru oamenii din prima linie, care au un rol crucial în definirea unui viitor mai sigur. Rămânem alături de comunitate, cu convingerea că, în această perioadă excepţională, fiecare efort contează şi orice gest de solidaritate poate face diferenţa”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry România.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW