Monday, August 8, 2022
Jurnalism corect


Jandarmii din Bihor, gest caritabil pentru Spitalul Municipal din Oradea / Donație de 7 500 de euro pentru achiziția unui ventilator medical

By Raluca Ionescu-Heroiu , in #NeImplicam Stirile zilei , at 28 aprilie 2020 Etichete: , ,

Jandarmii din Bihor donează suma de aproximativ 7.500 de euro pentru achiziția unui ventilator mecanic medical pentru Spitalul Clinic Municipal „Dr.Gavril Curteanu” din Oradea.

Înafară de jandarmii din Bihor care au strâns suma de 26.200 de lei, la această donație a contribuit și Asociația Jandarmilor IPA 3 Bihor, cu suma de 10.000 de lei.

„Împreună pentru un ventilator mecanic. Fie că încadrează structurile de ordine publică, paza obiectivelor și valorilor, logistică sau suport decizional, jandarmii bihoreni vin în sprijinul comunității prin donarea a aproximativ 7.500 de euro pentru achiziția unui ventilator mecanic medical la Spitalul Clinic Municipal „Dr.Gavril Curteanu” Oradea.

Fiind zilnic în contact direct cu persoanele diagnosticate pozitiv cu COVID-19 sau cele carantinate, am înțeles importanța și utilitatea unui astfel de aparat”, se arată într-un anunț al Jandarmeriei Bihor.

sursa foto: Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW