Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un polițist, prins în casa unui traficant de droguri, a încercat să scape sărind pe geam

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 19 mai 2020 Etichete: , , ,

Un ofiţer al Poliţiei de Frontieră Petea a fost prins în urma unei acţiuni antidrog a DIICOT în casa unui traficant de canabis din Satu Mare. Polițistul a încercat să scape sărind pe geamul de la balcon, dar a fost prins la scurt timp după.

Ofiţerul a fost reţinut, fiind suspectat de consum de droguri. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor în vederea emiterii unui mandat de arestare.

„Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, într-unul dintre apartamente au fost identificați și suspecții M.A.V. și N.V.C., acesta din urmă încercând să fugă din apartament sărind pe geam, fiind prins și imobilizat, constatându-se cu ocazia legitimării acestuia că este lucrători de poliție în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul R.D.C. urmează a fi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. arată DIICOT.

Potrivit informaţiilor obţinute de portalul Opinie de Carei, ofiţerul prins în timpul acţiunii antidrog desfăşurate în Satu Mare ar fi chiar unul dintre şefii de tură de la Petea.

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/un-politist-prins-in-casa-unui-traficant-de-droguri-a-incercat-sa-scape-sarind-pe-geam/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 24763 additional Info on that Topic: mainnews.ro/un-politist-prins-in-casa-unui-traficant-de-droguri-a-incercat-sa-scape-sarind-pe-geam/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *