Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un elev și-a dat foc lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 23 mai 2023 Etichete: , ,

UPDATE Potrivit primelor informații ale Poliției, cel care și-a dat foc în fața unui liceu din Râmnicu Vâlcea este un elev în vârstă de 18 ani. Anchetatorii pleacă de la premisa că a recurs la acest gest extrem, după ce a pierdut la păcănele suma de 3000 de lei. Cercetările continuă în acest caz. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 

Știre inițială

Un bărbat(n.r. încă neidentificat) și-a dat foc, marți dimineață, lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea. Focul a fost stins de pompieri, însă, bărbatul a decedat, relatează Agerpres. Poliția a deschis o anchetă, pentru a afla de ce bărbatul a recurs la acest gest extrem. 

„Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, a informat ISU Vâlcea, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii