Saturday, September 26, 2020
Jurnalism corect


Un bărbat, principalul suspect pentru agresiunile de vinerea trecută, din Capitală. Posibilul agresor este internat

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 30 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Un bărbat suspectat că ar fi agresat, vinerea trecută, două femei în sectorul 6 al Capitalei este acum internat la o clinică medicală. Poliția Română transmite că ancheta va fi continuată în momentul în care medicii își vor da acordul.

„Cu privire la cazurile aflate în instrumentarea Secției 25 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, vă facem cunoscut faptul ca la acest moment exista un bănuit în cauză, bărbat indicat de mai multe persoane ca posibil agresor. Acesta se afla internat într-o clinică medicală, urmând ca la momentul în care medicii își vor da acordul, să fie continuată ancheta”, transmite Poliția Română.

Două femei au fost atacate în București, vineri, una dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale. Ambele cazuri au fost reclamate la Secția 25 din Capitală, din sectorul 6, polițiștii luând în calcul varianta ca femeile să fi fost victimele aceluiași agresor.

Ambele cauze, sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Polițiștii nu exclud ca ambele femei să fie victimele aceluiași agresor.

Află mai multe detalii aici.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW