Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Două femei atacate în sectorul 6 al Capitalei, în aceiași zi. Polițiștii îl caută pe agresor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 27 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Două femei au fost atacate în București, în aceiași zi, una dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale. Ambele cazuri au fost reclamate la Secția 25 din Capitală, din sectorul 6, polițiștii luând în calcul varianta ca femeile să fi fost victimele aceluiași agresor.

O tânără a fost agresată, marți seară, în București, de un bărbat care, la intervenția unui martor a fugit de la locul faptei. Situația a fost reclamată la 112, la Secția 25 de Poliție din Capitală.

„În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, conform polițiștilor.

În aceași zi, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă în zona unui complex comercial. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Medicii au stabilit că a fost victima unui agresiuni. Situația a fost reclamată tot la Secția 25 de Poliție.

Ambele cauze, sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Polițiștii nu exclud ca ambele femei să fie victimele aceluiași agresor.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW