Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat de 29 de ani și copilul său au murit într-un accident în Sibiu

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 31 ianuarie 2024 Etichete: , ,

Într-un tragic accident de mașină survenit în noaptea de marți spre miercuri în județul Sibiu, au decedat un bărbat de 29 de ani și un bebeluș de 8 luni. În același incident, o adolescentă de 17 ani a suferit răni grave.

”La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DN 14, la ieşirea din Copşa Mică spre Mediaş. Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Şeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers şi s-a răsturnat”, anunţă, mierucri, Poliţia Sibiu.

Conform informațiilor furnizate de sursa respectivă, accidentul rutier a rezultat în decesul șoferului și al unui copil de 8 luni care era pasager. În plus, o tânără de 17 ani din Copșa Mică, care se afla în vehicul ca pasageră, a fost grav rănită în urma incidentului.

”În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă”, a mai transmis sursa citată.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW