Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat care s-a luat la bătaie într-un avion Wizz Air, condamnat la închisoare cu executare 

By Vîrban Robert , in Fara categorie , at 5 ianuarie 2024

Un bărbat în vârstă de 44 ani, care s-a luat la bătaie într-un avion Wizz Air, a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

De asemenea, instanţa de judecată a dispus, ca pedeapsă complementară, interzicerea unor drepturi, respectiv exercitarea dreptului de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de 3 ani, după executarea pedepsei principale,

Hotărârea aparţine Judecătoriei Buftea, după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti Otopeni au întocmit, pe numele bărbatului în cauză, dosar penal pentru încălcarea Codului Aerian şi au sesizat unitatea de parchet competentă.

Incidentul s-a petrecut în data de 24 martie 2022, într-un avion al companiei Wizz Air care se deplasa pe ruta Copenhaga – Otopeni. Aflat în stare avansată de ebrietate, bărbatul în vârstă de 44 ani a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării, agresând verbal, atât pasagerii, cât şi pe membrii echipajului de zbor.

„La momentul respectiv, echipajul a acționat conform procedurilor standard de securitate și aeronava a aterizat în siguranță. Pasagerul a fost preluat de autorități, iar restul călătorilor au fost debarcați conform procedurilor normale”, a precizat Poliția de Frontieră.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW